B&K avr 507 blows fuses - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 21st April 2013, 12:50 AM   #1
srinath is offline srinath  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Feb 2010
Default B&K avr 507 blows fuses

I just picked up a B&K 507 that has no sound and is blowing fuses F1 and F2.
The odd thing is its got sound via headphones. Just nothing in any speaker.
Has anyone tore into this beast ?

Doesn't it run headphones from the final output with a 100K resistor ? Maybe not, I also am looking for schematics for it.

Thanks.
Srinath.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
JVC JR s600 blows 8 amp fuses. srinath Solid State 15 7th February 2011 02:57 AM
B&K AVR-307/507 Service Manual? Pure-Platinum Solid State 0 28th August 2010 01:59 AM
TOA W906-A amp blows fuses ajm14120 Solid State 5 15th October 2007 10:29 AM
Amp Shuts off or blows fuses Oddy88 Car Audio 6 2nd August 2007 08:33 PM
amp blows fuses at turn on where should I start looking? spooney Solid State 17 23rd December 2006 07:44 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 11:14 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2