Amp woes... Denon POA2400. - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 11th April 2013, 05:52 PM   #1
mortron is offline mortron  Canada
diyAudio Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Town
Default Amp woes... Denon POA2400.

I have a Denon POA 2400 amp that has been loyal to me through thick and thin, even when I tried to trade her in and she sat in a shop for 6 months. Lately I have notice the output will occasionally drop and the amp sounds a bit anemic, if that makes sense. Now since it happens in what sounds to be both channels, is it safe to assume its a power supply issue? I am limited in my tools, and could only take a gander inside... is there a place go start?
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Amp woes... Denon POA2400. mortron Solid State 12 15th April 2013 05:29 AM
Ground problem On a Denon POA2400 ostie01 Solid State 1 17th October 2005 08:01 PM
Bias adjustment on denon POA2400 ostie01 Solid State 1 15th October 2005 12:20 AM
Usher pre-amp woes... Illusus Solid State 15 25th September 2004 03:04 AM
Pre-amp woes mluckey Solid State 1 31st October 2003 08:20 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:57 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2