Kenwood KM208 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 20th March 2013, 06:13 AM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Mar 2006
Location: ormoc
Question Kenwood KM208

I bought last month a power amplifier kenwood KM208 and found out that the right channel is defective transistor from 3rd stage amp up to the output transistor are all busted. I replace them all now the question can I set the bias current of the amp without the preamp? since in the service manual says that the volume is set to minimum. what would be the nice and safe approach in setting up the bias current of the said amp. Can I set it without the power transistor installed?


thanks
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Kenwood 8300 sriexinger Chip Amps 1 9th September 2010 10:23 PM
kenwood ps400m lussks Car Audio 3 10th February 2010 02:27 AM
Kenwood thunder Chip Amps 3 20th February 2007 11:58 AM
Which dac has this Kenwood? tubee Digital Source 5 22nd August 2006 07:34 PM
PLEASE! Kenwood help! mjarve Solid State 1 23rd September 2004 04:04 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 11:55 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2