Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 28th January 2013, 03:50 AM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2013
Default Nikko Alpha 230 Will Not Turn On

Hey everyone,

I have an Nikko Alpha 230. It was working like a champ for years and years but suddenly will not turn on. Don't have much experience fixing gear like this. What should be my first step?

Thanks!
  Reply With Quote
Old 19th January 2014, 01:48 AM   #2
w1jim is offline w1jim  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Boston, MA
See if it's plugged in, check the fuse, then check the output transistors.
__________________
I can fix it but good!
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NIKKO Alpha 230 with a fan on top AnjeloL Solid State 0 21st December 2011 02:02 AM
Need Help fixing Nikko Alpha 230 DiamondPilot Solid State 3 19th November 2010 04:32 PM
Nikko Alpha 230 amp salimchehab Solid State 1 19th November 2010 04:25 PM
Nikko Alpha 230 User and Service Manual wild-gazer Solid State 0 27th August 2009 06:09 PM
Another burnt Nikko Alpha 230 ecoda Solid State 1 28th November 2008 04:24 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:53 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2