Technics SU-V505 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 23rd January 2013, 05:25 PM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2012
Default Technics SU-V505

Hello

i have a Technics SU-V505 but the amplifier works no good
i see only flash the standby led
and have see c304 1uf have no 4 volts this the problem c303 have 4 volts
but how can made this ?
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Technics SU V505 problems dhbiker Solid State 25 10th July 2014 04:00 AM
Technics SU-Z25 sidsparks Solid State 0 5th July 2012 01:08 PM
Technics SU-Z400 ironfinger43 Solid State 2 26th June 2009 02:18 PM
Technics SU-G95PP1-K aguantesoda Solid State 0 4th October 2007 07:14 PM
Technis SU-V505 B.I.G Solid State 2 1st June 2004 03:59 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 05:55 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2