Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 1st January 2013, 08:41 AM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2013
Default Studiomaster 908 false overheat?

I get random channel overheat messages (usually the right hand) followed by intermittent or no output. Last time I had this problem the guy who 'fixed' it said it was a common problem with this equipment. He seemed to do a quick fix and it was ok till now, when the problem has reappeared. Can anyone tell me the quick fix or will I need to go to a dealer.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS: Altec 908-8A neskor Swap Meet 6 24th September 2012 10:39 AM
False fire alarm: what can cause it? Wavebourn The Lounge 12 30th November 2010 07:55 AM
400A Overheat ?? ct1agi Pass Labs 2 26th April 2010 07:34 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:37 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright Š1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2