Static in fender stage 1600 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 23rd May 2012, 06:45 PM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: May 2012
Default Static in fender stage 1600

We have a Fender stage 1600..it works fine for 5-10 min then sounds like radio static, which gets louder over time. Anyone know A good place to start troubleshooting this. I hooked up seperate speakers and had the same result.
Thanks for any thoughts on this.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Parasound DAC-1600 R-K Rønningstad Digital Source 20 16th February 2014 03:09 AM
Old Sony MHC 1600 bump219 Digital Source 25 14th February 2012 09:28 AM
brutus 1600 timwebb Car Audio 5 1st September 2011 12:55 PM
Fender Solid state Mod; JFet drive stage LOFIAD Instruments and Amps 0 28th January 2011 04:48 PM
100V center tap Tranny Fender Stage davidlzimmer Instruments and Amps 8 13th March 2007 12:56 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 05:07 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2