PSAudio 4.6 schematic - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 24th March 2012, 12:33 PM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: Palermo, Italy
Default PSAudio 4.6 schematic

Hi all,
I am sorry for my very bad English.
I own a PS Audio 4.6 preamp from about 15 years and never had problems; now it is appeared a random noise at very low frequencies, only when I use the phono input.
I would try to repair it but I don't have the schematic; I have looked for it in internet, but nothing.
Can anyone help me to find it?
Thanks to all

Marcello

Last edited by passante; 24th March 2012 at 01:03 PM.
  Reply With Quote
Old 29th April 2015, 12:06 AM   #2
sentolo is offline sentolo  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Feb 2013
Had you find the schematic?
I am having mine no sound on one channel(ps audio 4.6), and like to repair it.
Thanks
  Reply With Quote
Old 29th April 2015, 03:01 AM   #3
aradan is offline aradan  Singapore
diyAudio Member
 
Join Date: Apr 2015
You can try contacting PS Audio directly. I have got a PS Audio Digital Link II dac without a power supply.

Contacted PS Audio and they have pushed some old and dusty specs from the shelve for me.

It is worth trying, they are really very friendly. In the worst case you will get nothing, but in the best all the specs from the source.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PSAudio P300 mods with photos Joseph0 Solid State 9 18th October 2008 01:25 PM
trouble with a PSAudio p300 Joseph0 Chip Amps 2 21st July 2005 02:07 PM
trouble with a PSAudio p300 Joseph0 Solid State 1 21st July 2005 12:27 PM
FS: PSAudio Digilink DAC mourip Swap Meet 1 19th April 2005 09:59 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:49 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2015 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2