diyAudio

diyAudio (http://www.diyaudio.com/forums/)
-   Solid State (http://www.diyaudio.com/forums/solid-state/)
-   -   Where is the original DX Blame ST thread? (http://www.diyaudio.com/forums/solid-state/208969-where-original-dx-blame-st-thread.html)

johngalt47 16th March 2012 09:23 PM

Where is the original DX Blame ST thread?
 
Not the builder's thread, but the original one?

Cal Weldon 16th March 2012 10:12 PM

This one?

http://www.diyaudio.com/forums/solid...ded-class.html

gaetan8888 16th March 2012 10:40 PM

Hello

If I remember correctly, the DX Blame start into the DX standard thread and Carlos start a new thread like this one:

http://www.diyaudio.com/forums/solid...amplifier.html

Bye

Gaetan

johngalt47 16th March 2012 11:11 PM

Cal, I don't think it is that thread because the schematic shows +/- 36 vAC.

johngalt47 16th March 2012 11:13 PM

Quote:

Originally Posted by gaetan8888 (Post 2949001)
Hello

If I remember correctly, the DX Blame start into the DX standard thread and Carlos start a new thread like this one:

http://www.diyaudio.com/forums/solid...amplifier.html

Bye

Gaetan


That looks like it might be it. I'll read enough of it to see.

Thanks!

AndrewT 17th March 2012 01:03 PM

http://www.diyaudio.com/forums/solid...tml#post481735
this could be the kernel that started it.
posts91, 95, 99 show some of what he is thinking.


All times are GMT. The time now is 02:04 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio


Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2