Pioneer A401 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 14th January 2012, 10:45 AM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2010
Default Pioneer A401

Dear Friends,

Happy New Year to all!. I am working on a Pioneer A401 amp. Everything seems OK with this amp except that the right channel sounds slightly softer than the left channel. If the press the "Direct" switch, it bypass the bass, treble and balance pot but both the speakers sound balanced. I guess the power amp circuit is OK. I guess the problem is with the preamp circuit or the tone amp circuit. Can someone pls help.

Thanks

Carlosraj
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Harman Kardon A401 bra Solid State 6 7th April 2010 12:14 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 02:35 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2