Tivoli Model One - Internal fuse? - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 27th December 2011, 07:36 AM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2011
Default Tivoli Model One - Internal fuse?

I would like to know if there are any fuses inside the Tivoli Model One radio. I am trying to diagnose a problem for a friend.
Moderator: I posted this same request at the end of another post but thought it more appropriate that I start a new thread. Please remove as you see fit.

Last edited by juicer; 27th December 2011 at 07:49 AM.
  Reply With Quote
Old 27th December 2011, 04:46 PM   #2
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2011
Edit:
Just found out the unit powers on and gets am and aux works but no matter various antennae can't get fm signal.
sorry for the confusion and thanks for any input.
I may have to start a new thread to get this moving.
  Reply With Quote
Old 27th December 2011, 06:06 PM   #3
sturmj is offline sturmj  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: Minneapolis, MN
I have a Tivoli pal and had problems as well (not with the fm section though) I did find bad solders in mine (particularly the speaker connector. It worked fine for years then stopped). I would take the radio apart and check that the connections are solid between the various boards and also look closely at the tuner section for loose conections. For as good as these radios sound, they are pretty simple inside.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tivoli Model ONE vs. KLH Model TWENTY ONE tiefbassuebertr Solid State 29 24th August 2014 01:17 AM
Help me identify the damage. Tivoli Model 1 bestever Solid State 13 21st November 2012 07:39 PM
Tivoli Model Two Speaker - Open Up? jacdoc Multi-Way 3 25th October 2011 11:28 AM
drivers used in Tivoli Model one ? jives11 Full Range 9 22nd December 2010 05:18 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 01:19 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2