NAD C350 Amplifier - Faint Channel - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 20th October 2011, 03:02 AM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Oct 2011
Default NAD C350 Amplifier - Faint Channel

The right channel is very faint. I have checked all connections, cabels and speakers. It acts almost like Tape Monitor is on for only the right. When input cables are plugged directly into the MAIN IN location on the back the balanace problem goes away and it works fine.
Thanks
Dan
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Troubleshooting NAD C350 RobHance Solid State 16 17th September 2011 02:56 AM
Need help with NAD C350 Stonecape Solid State 1 25th September 2009 08:20 PM
Need help with NAD C350, protection! silversweden Solid State 0 19th January 2008 07:47 AM
Nad C350 burbeck Solid State 0 18th December 2007 02:32 PM
looking for a nad c350 schematic neurot Solid State 0 4th December 2006 06:29 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 12:38 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2