Go Back   Home > Forums > >
Home Forums Rules Articles diyAudio Store Blogs Gallery Wiki Register Donations FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Solid State Talk all about solid state amplification.

400W Mosfet Amp Problem
400W Mosfet Amp Problem
Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 28th August 2011, 11:15 PM   #1
TRoubLeD is offline TRoubLeD  Turkey
diyAudio Member
 
Join Date: May 2011
Location: İzmir
Default 400W Mosfet Amp Problem

Hi friends
I made Anthony E.Holton's 400W mos amp but p channel mos ıs overheating in 10 seconds
I can hear very few volume from output.I used a pair of mosfet for the test .Supply voltage is +-45VDC.
What is the problem ,sorry for my english
  Reply With Quote
Old 28th August 2011, 11:49 PM   #2
nigelwright7557 is offline nigelwright7557  United Kingdom
diyAudio Member
 
nigelwright7557's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Carlisle, England
Have you set the bias correctly ?
__________________
Murton-Pike Systems PCBCAD51 pcb design software. http://www.murtonpikesystems.co.uk
  Reply With Quote
Old 29th August 2011, 12:30 AM   #3
TRoubLeD is offline TRoubLeD  Turkey
diyAudio Member
 
Join Date: May 2011
Location: İzmir
When i set bias current ; i saw 60mA for n channel but p channel's current was 1A(with a pair mos)
  Reply With Quote

Reply


400W Mosfet Amp ProblemHide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BGR Mosfet 400w Amplifier KIT dmcabs Solid State 16 22nd October 2014 09:19 AM
Need scheme for 400w mosfet amplifier DANIEL SPASOVSKI Solid State 33 24th February 2013 06:54 PM
NX400 - 400W RMS@4Ohms Lateral Mosfet Power Amplifier Module by Class-D for sale magnum_1 Swap Meet 16 13th June 2009 03:59 PM
Is this worth building? 400W MOSFET PetarLD Solid State 7 14th July 2004 03:19 AM
Problem with mosfet amp JKLman Solid State 6 14th May 2002 11:42 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:06 PM.


Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
Resources saved on this page: MySQL 15.79%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2017 diyAudio
Wiki