Need some help (big pic warning) - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 17th August 2003, 05:00 AM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2003
Location: Philly Berbs
Question Need some help (big pic warning)

I'm trying to remove a preamp section from a old non-working westbury (unicord) amp... I'm not good at schematics and need some help with some identification...

Click the image to open in full size.

The blue highlighted wire leads from the pre section to a pc mounted above a heatsink. if that helps
The red and yellow lead to the black tube shaped piece. The black part lead to the output and the transformer.

If it remove the highlighted wires what do I connect them to/ what would I lable them...


Here's the schematic in .pdf
http://www.geocities.com/skankadellic/WestburyM1000.pdf

If the pic doen't load here's the link to it
http://www.geocities.com/skankadellic/0n3.jpg
  Reply With Quote
Old 17th August 2003, 05:05 AM   #2
diyAudio Member
 
li_gangyi's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Woodlands Circle
I dun seem to be able to see the pics and the pdf...
__________________
Kids in the back seat cause accidents...Accidents in the back seat cause kids...
  Reply With Quote
Old 17th August 2003, 05:56 AM   #3
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2003
Location: Philly Berbs
Ok Try these.

This one is the amp.
http://us.f1.yahoofs.com/users/aaa7b...z2wP_AFvPdrbFc


This one is the schematic.
http://us.f1.yahoofs.com/users/aaa7b...z2wP_ATKj5nK2A
  Reply With Quote
Old 17th August 2003, 01:40 PM   #4
paulb is offline paulb  Canada
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2001
Location: Calgary
Nope.
"The page cannot be displayed"
  Reply With Quote
Old 17th August 2003, 01:51 PM   #5
diyAudio Member
 
li_gangyi's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Woodlands Circle
I managed to get it...the schematic is a bit blur though...
__________________
Kids in the back seat cause accidents...Accidents in the back seat cause kids...
  Reply With Quote
Old 17th August 2003, 01:52 PM   #6
diyAudio Member
 
li_gangyi's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Woodlands Circle
And since the amp is non-working...why do you want to remove the "pre"?? Do you want to use it else where or something??
__________________
Kids in the back seat cause accidents...Accidents in the back seat cause kids...
  Reply With Quote
Old 17th August 2003, 04:09 PM   #7
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2003
Location: Philly Berbs
I tested the preamp section and it's ok but the power section is fried. I'm trying to install the pre section in another amp I'm fixing...
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Warning: Mam-a cdr fakes! e.mauri Digital Source 0 13th March 2007 03:59 PM
Warning! Scam Tachyon The Lounge 4 21st July 2006 03:38 AM
Upgrade MOd- Warning aaudioman Chip Amps 0 30th June 2006 07:56 AM
Ped build...(56k warning) onis_uk Car Audio 2 5th August 2004 08:20 AM
Handwoundtransformers, Warning! AndreK Parts 0 20th March 2004 10:51 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 05:04 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2