My old RX402 amp - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 16th March 2011, 09:07 AM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Mar 2011
Default My old RX402 amp

I still use my RX402 Amp in radio mode for fm/am reception outputting to a pair of speakers.

The amp works fine or I thought it did until I recently purchased an Aiwa D30 direct drive turntable (second hand).

I can only get output on phono to one speaker with the Aiwa D30 but with when setting is on FM stereo I get output to two speakers.

Is it my amp that has blown a fuse or something or is it the signal output from the D30??

regards
Rod
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Modify & build out (2) Western Electric 300B / 2A3 Hammond monoblock amps & UTC LS-5 quality sound Tubes / Valves 0 9th May 2009 03:59 PM
Krell KSA 80 bias & dc offset check & adjust procedure Clouseaupte Solid State 3 9th August 2007 09:39 AM
DIY-AMP <ZAS> Low THD & IM high bandwith murphy Solid State 18 30th December 2005 10:28 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 03:52 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2