VERY loud hum issue - Page 3 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 4th August 2003, 03:02 PM   #21
diyAudio Member
 
5th element's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: England
Silence is golden

Ive finally got it all silent woohoo!!

Anyway it was a trimpot thats lets me adjust xover freq only one one of the three pins was connected to sumwhere it shouldnt have been, well to ground.

This wasnt a problem with battery operation but obviously without.

Well there we have it problem solved the lot sounds wonderful. Thanks for all you help in helping me sort it out.

Matt.

Oh BTW the heatsinks tried to be delivered today but I was sleeping so didnt here the bell go nor did my bro. Anyway they are redelivering tomorrow so pics should follow of new amp case.
  Reply With Quote
Old 4th August 2003, 03:05 PM   #22
SY is offline SY  United States
diyAudio Moderator
 
SY's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Chicagoland
Blog Entries: 1
Great work- and a non-obvious problem, too. Congrats!
__________________
You might be screaming "No, no, no" and all they hear is "Who wants cake?" Let me tell you something: They all do. They all want cake.- Wilford Brimley
  Reply With Quote
Old 4th August 2003, 08:39 PM   #23
diyAudio Member
 
5th element's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: England
Thanks!

Now all thats left is to make the new amp case gonna be hovland/musical fidelity kw style. Blue illuminated feet and display that reads power amp, and then the same on the pre.
  Reply With Quote
Old 30th May 2004, 05:37 AM   #24
lukio is offline lukio  Indonesia
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2003
Location: Bandung, Indonesia
Default Very loud hum

Hi every body...
please help..

I ve' built an amp, when the volume set low, nothings happen but if the volume increased my amp produce very loud noise like broken glass and my amp limiter instantanly shut down the amp. but if the input just one connected, not L and R but L or R everything goes normal...

Sorry for my english....I'm not use it everyday

Thanks for advises

cheers,,,

lukio
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
For those that like it loud RacerXtreme Multi-Way 25 12th September 2007 04:02 AM
How loud can you go? paulspencer Multi-Way 7 28th June 2007 04:12 AM
T-amp, too loud, too soon Mr.Mekulic Class D 16 27th October 2006 04:40 PM
BIG LOUD 3 way? xstephanx Multi-Way 17 4th July 2006 09:43 PM
how loud do i need to go badger Multi-Way 6 8th January 2002 07:24 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 06:28 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2