old receiver clicks - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 30th January 2011, 02:58 AM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2011
Default old receiver clicks

hi a friend of mine is working on yamaha receiver model R-300. I am helping him but we are stumped. When we turn on the unit, it starts click real bad. Then it goes into what I guess is a protection mode and shuts off. we're both noobs but cannot figure out the problem if you need pictures id have to get them from him. Thanks for any help!
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
VCA clicks YureZzZ Analog Line Level 2 1st December 2007 06:07 PM
Mains pops and clicks markiemrboo Chip Amps 10 9th September 2007 09:57 AM
Newbie's NAD 701 receiver hums, clicks, shuts down timbert Solid State 16 28th August 2007 09:07 PM
lm3886 clicks when turn off Williams Audio Chip Amps 2 4th April 2007 06:25 PM
SPDIF clicks and pops TBM Digital Source 8 11th June 2006 09:44 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 02:53 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2