Line 6 Spider III HD75 Problem - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 17th December 2010, 07:48 PM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Aug 2008
Default Line 6 Spider III HD75 Problem

I am wanting to repair this amp but Line 6 refuses to give me the schematic because I'm not an "authorized" repair facility. Very frustrating!

Anyway, I might be able to fix it if someone had a picture of the inside of their amp or if they have a schematic they could share. I would really appreciate it.

Thanks

Here is a picture of the inside of mine where some cables appear to be missing.

Click the image to open in full size.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A Heretical Unity Gain Line Stage part III SY Tubes / Valves 253 9th October 2013 03:35 PM
2x12 guitar cab for Line 6 Spider III HD 75 Andronico Instruments and Amps 9 28th December 2007 11:08 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 10:38 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2