McCormack DNA Losing Sound Volume - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 17th September 2010, 03:14 AM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2010
Default McCormack DNA Losing Sound Volume

My McCormack DNA 0.5 (Deluxe) amp recently developed an intermittent problem with sound volume on the right channel: its sound volume would suddenly drop significantly for ~3-5 minutes and then comes back, then goes through the same cycle again after another ~5-10 minutes.

I would really appreciate any pointer on what might be causing this problem.

TIA.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Yaqin MC-10L losing volume JayDCason Tubes / Valves 15 16th May 2010 03:21 AM
Mccormack DNA-1 power amp gmak Solid State 5 20th April 2009 06:40 PM
Functional of opamps in McCormack amp 100db Solid State 17 17th October 2008 08:26 PM
McCormack DNA-500 one channel out kaboom Solid State 12 20th June 2006 02:41 PM
McCormack DNA 2 power amp AJT Solid State 1 26th November 2005 05:10 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 02:50 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2