plzz help meeeeeeeeeee - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 15th August 2010, 01:27 PM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: May 2010
Default plzz help meeeeeeeeeee

plz help me i wana technics sa 5770 servics manuall some body can help me :-( reply me at dollar_man_east@yhaoo.com
  Reply With Quote
Old 15th August 2010, 08:45 PM   #2
Account disabled at member's request
 
Join Date: May 2006
Ill try email you a copy tomorrow or the day after. Its a biggish file in pdf, about 4,5Mb.
  Reply With Quote
Old 20th August 2010, 12:50 AM   #3
diyAudio Member
 
Join Date: May 2010
Quote:
Originally Posted by homemodder View Post
Ill try email you a copy tomorrow or the day after. Its a biggish file in pdf, about 4,5Mb.
i m waiting extremly
.i check my email but could not find any mail from ur side
  Reply With Quote
Old 20th August 2010, 01:29 AM   #4
Account disabled at member's request
 
Join Date: May 2006
Ive emailed but sometimes the Emails dont go through when its large files, Ill mail it again now again through a different provider, maybe it will get through ok this time.
  Reply With Quote
Old 21st August 2010, 12:18 AM   #5
diyAudio Member
 
Join Date: May 2010
Default :-(

Quote:
Originally Posted by homemodder View Post
Ive emailed but sometimes the Emails dont go through when its large files, Ill mail it again now again through a different provider, maybe it will get through ok this time.
i check today again but no any mail.dear i think the issue is not that how much big file or how much its property. i think the problem is net speed. coz i remembered last year i attached 14 to 18 MB file at the same time and that time i face my net speed problem ....however i will still 2 or 3 days more may be i got ur mail... tahnkxxx ur kindness
  Reply With Quote
Old 21st August 2010, 12:31 AM   #6
diyAudio Member
 
Join Date: May 2010
i check today again but no any mail.dear i think the issue is not that how much big file or how much its property. i think the problem is net speed. coz i remembered last year i attached 14 to 18 MB file at the same time and that time i face my net speed problem ....however i will still 2 or 3 days more may be i got ur mail... tahnkxxx ur kindness
  Reply With Quote
Old 21st August 2010, 01:35 PM   #7
Account disabled at member's request
 
Join Date: May 2006
Quote:
Originally Posted by bootaali View Post
i check today again but no any mail.dear i think the issue is not that how much big file or how much its property. i think the problem is net speed. coz i remembered last year i attached 14 to 18 MB file at the same time and that time i face my net speed problem ....however i will still 2 or 3 days more may be i got ur mail... tahnkxxx ur kindness
Do you have another email address, today I found that all the mails I sent were returned. Please make sure that email address is functional.
  Reply With Quote
Old 21st August 2010, 02:57 PM   #8
Pano is offline Pano  United States
diyAudio Moderator
 
Pano's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Milliways
Blog Entries: 4
Looks like a mis-spelling in the email address. Check the domain.
  Reply With Quote
Old 21st August 2010, 03:19 PM   #9
diyAudio Member
 
Join Date: May 2010
Quote:
Originally Posted by homemodder View Post
Do you have another email address, today I found that all the mails I sent were returned. Please make sure that email address is functional.
ya i have another e mail address. but my this e mail address also in working.even i read there ur ans and reply also from here.however i m giving to more ID,S plz try there

obedient_person@hotmail.com
haiderali_1978@yahoo.com

u can try both of them.waiting ur reply
  Reply With Quote
Old 21st August 2010, 04:05 PM   #10
Account disabled at member's request
 
Join Date: May 2006
Quote:
Originally Posted by panomaniac View Post
Looks like a mis-spelling in the email address. Check the domain.
I should have seen that, you got a sharp eye, thanks.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Subwoofer construction help plzz :( Ahmad_tbp Subwoofers 132 12th July 2005 05:37 PM
o o plzzzzzz plzzz plzz somebody help plzzz :(( Ahmad_tbp Analogue Source 0 28th February 2005 08:59 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 05:31 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2