Parasound HCA 2205A "high temp" always on - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 20th June 2010, 09:03 PM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2010
Default Parasound HCA 2205A "high temp" always on

Hi all,


I have the problem with my HCA 2205A amp. The “high temp” light of channel 4 is suddenly on even though the amp is not hot. I am currently only using channel 1, 2, and 3 for my 3.1 set up. Channel 4, and 5 are not hooking up to anything. I unplugged the power and plugged the power on again after 24 hours and the problem still exists.


Can you please let me know what the problem is? Is there anything I can do to fix the problem or I have to call Paraound CS and have them fix.


Maybe John Curl can chime in and give me his $ 0.02



Thanks
  Reply With Quote
Old 20th June 2010, 09:31 PM   #2
diyAudio Member
 
john curl's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: berkeley ca
Email Tony at Parasound.
  Reply With Quote
Old 20th June 2010, 10:28 PM   #3
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by john curl View Post
Email Tony at Parasound.

Will do, thanks
  Reply With Quote
Old 19th November 2010, 08:31 PM   #4
diyAudio Member
 
Join Date: Aug 2006
I have the same problem with my HCA-2205 except it is channel 5. Did you ever figure out what it was?
thanks in advamce.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
parasound HCA-1206 (Tony at Parasound.com) ostie01 Solid State 1 10th July 2012 05:24 AM
Parasound HCA-2205AT dkahs Solid State 12 19th September 2008 12:36 PM
Using 5x220w parasound 2205a for stereo bi-amping, good or better off? Frosti Solid State 0 16th June 2008 02:14 AM
Parasound HCA-1200 Leon1 Solid State 0 16th January 2008 06:02 PM
Parasound HCA-1200 Rod Solid State 0 21st November 2006 06:32 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 02:38 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2