Cambridge A3i - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 11th April 2010, 09:54 AM   #1
microx is offline microx  Spain
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: Alicante
Default Cambridge A3i

Hi, I have a problem with my A3i, the DC offset is very small on both channels, under 10mv, but the relay des not close. Nothing overheats and the usual led's etc are all ok. Also I would like to know the correct bias setup.
Please could x-pro or someone else e-mail me the service info for this amp to: ifachelectronica@hotmail.com
many thanks, microx.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help with Cambridge A3i lurchy Solid State 2 8th March 2010 08:28 AM
Cambridge A3i hiss justsomeguy56 Solid State 21 26th October 2009 12:01 AM
Headphone on cambridge a3i helios999 Headphone Systems 0 15th November 2007 09:38 AM
Cambridge A3i... is it dead? MikeHunt79 Solid State 14 31st October 2006 02:05 AM
cambridge a3i upgrades telford Solid State 0 13th September 2006 09:36 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:51 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2