500W PA amplifier with Limiter - Page 114 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 26th December 2010, 11:21 AM   #1131
diyAudio Member
 
Join Date: Oct 2009
can someone post dc protect pcb for b500.
  Reply With Quote
Old 26th December 2010, 06:45 PM   #1132
diyAudio Member
 
Join Date: Oct 2009
b500 power supply added another pair is this ok for 4pair of outputs.
can i use other power supply,protection,soft start for b500. is this power supply for stereo.
Attached Images
File Type: jpg APEXaudio Reg Amp PSU adding another pair for b500.jpg (187.6 KB, 1446 views)
File Type: jpg APEX HV350 PSU3.jpg (432.6 KB, 1306 views)
  Reply With Quote
Old 27th December 2010, 08:00 AM   #1133
teslar is offline teslar  Thailand
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2006
Quote:
Originally Posted by aman khalsa View Post
nothing is happening my dear i use 5200-1943 as drive because i have no 15032-33.
so u can use 5200-1943 its simple.
nd there is a mistake in pcb i show as a blue line ..make it and enjoy..

thank u
Hi aman khalsa and all.
Thank you aman khalsa for final check B500 easy drive and i corrected for PCB.
Regards.
Attached Images
File Type: jpg B500%20Drive_%20copy.jpg (179.2 KB, 1090 views)
File Type: png B500 Correct.PNG (183.6 KB, 935 views)
File Type: png B500 Easy Main Driver Top.PNG (160.8 KB, 940 views)

Last edited by teslar; 27th December 2010 at 08:04 AM.
  Reply With Quote
Old 28th December 2010, 02:42 AM   #1134
diyAudio Member
 
aman khalsa's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: punjab
Default tlo72 is not working....

Quote:
Originally Posted by andrewlebon View Post
hi
greetings STEP DRIVER PROBLEM SOLVED NOW WORKING
THANKINGYOU
andrew lebon
hello sir my tlo 72 step drive is not working pls helo me out...

thank u,,
  Reply With Quote
Old 31st December 2010, 02:16 PM   #1135
diyAudio Member
 
aman khalsa's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: punjab
happy new year my frnd,s..

thank u...
  Reply With Quote
Old 3rd January 2011, 02:55 AM   #1136
Mamak is offline Mamak  Malaysia
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2009
hai apex.i build your b500 amp.using 2 pair power output.when i supply +-50vdc amp cannot work but when using example +45 and -50.it will work.so it work when negative power supply more than positive.and when at 9 o clock still ok.but when 10 to 11 it will unstable.what my problem apex?
i follow your pcb 100% same.
  Reply With Quote
Old 3rd January 2011, 02:58 AM   #1137
diyAudio Member
 
irvynejay's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Philippines;Mindanao,Butuan
Send a message via Yahoo to irvynejay Send a message via Skype™ to irvynejay
Quote:
Originally Posted by Mamak View Post
hai apex.i build your b500 amp.using 2 pair power output.when i supply +-50vdc amp cannot work but when using example +45 and -50.it will work.so it work when negative power supply more than positive.and when at 9 o clock still ok.but when 10 to 11 it will unstable.what my problem apex?
i follow your pcb 100% same.
Post some picture showing wiring and close up picture so we can help you

since Apex is not online
  Reply With Quote
Old 3rd January 2011, 03:07 AM   #1138
Mamak is offline Mamak  Malaysia
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2009
ok i will post picture another day because i chatting at cyber cafe now.when i use 2 pair power output it should change resistor value for adjust bias?or u think my ground connection problem?
  Reply With Quote
Old 3rd January 2011, 03:11 AM   #1139
diyAudio Member
 
irvynejay's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Philippines;Mindanao,Butuan
Send a message via Yahoo to irvynejay Send a message via Skype™ to irvynejay
maybe you have problem with your wiring,, i run B500 on trapo 55vac -/+75 work fine no problem
  Reply With Quote
Old 4th January 2011, 12:41 PM   #1140
asia is offline asia  Philippines
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2010
Talking tlo step

Quote:
Originally Posted by aman khalsa View Post
hello sir my tlo 72 step drive is not working pls helo me out...

thank u,,
hello friend,
maybe it's time to abandon TLO step,
try to manage to get ir2117,
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
900W H-class PA Amp with Limiter apexaudio Solid State 3044 28th October 2014 04:22 PM
500w power amplifier juneray Solid State 70 16th September 2011 04:05 PM
500W Power Amplifier JRdGreat Solid State 24 16th September 2009 09:48 AM
500W Aleph Amplifier? lscangus Pass Labs 20 19th November 2005 08:29 PM
Looking for 300-500W amplifier audioPT Solid State 3 31st August 2002 12:39 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:05 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2