Technics SU CH 7 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Thread Tools Search this Thread
Old 3rd January 2010, 09:57 PM   #1
diyAudio Member
Join Date: Jan 2010
Default Technics SU CH 7

I have Technics CH 7 modular stereo which needs about 3 minutes "warming up" before turning on or protection turns it off again, switches off after a few hours with low output. Most lcd displays are dim apart from tape deck which is unnaturally bright. Radio distorted, cds not recognised, tape is weak traction. Would changing all the capacitors in the main amplifier unit help.
  Reply With Quote


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Technics SU-Z400 ironfinger43 Solid State 2 26th June 2009 03:18 PM
Technics SU-8080 andrepeeters Solid State 0 8th December 2008 08:36 PM
Technics SU-Z65 elec972 Solid State 0 10th February 2008 10:39 PM
Re: Technics SU-9070 MazdaBoi Solid State 9 14th February 2006 11:58 PM
Technics SU-7700 rhymeswthorange Solid State 18 16th April 2005 12:49 AM

New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:58 PM.

vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2015 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2