Pioneer SA-1050 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 3rd November 2009, 04:59 PM   #1
PR116 is offline PR116  Puerto Rico
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2009
Default Pioneer SA-1050

Need the value of two security resistors in this amp. I id both from schematic as R707 and R708 but schematic don't show their value, unlike other components nearby, on the other hand clearly specify to replace them with original value due to their nature (security purpose). The amp turns on and plays fine in low volume, everything looks ok inside except for this two resistors, they did get red hot and smoked and can't distinguish their color bands. Will appreciate any help..
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WTB: JFETs: КП801, КП802 aka KP801, KP802 Faust3D Swap Meet 4 13th January 2010 12:57 PM
Yamaha CDX-1050 DAC maxpou Digital Source 4 4th April 2007 05:26 AM
Luxman R-1050 michelbouletb Solid State 0 9th February 2005 06:38 AM
FS: Outlaw 1050 PaulHilgeman Swap Meet 0 4th February 2003 05:28 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:04 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2