request: PCB of P68-300W - Page 3 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 14th September 2012, 04:40 PM   #21
rahkik is offline rahkik  India
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by rahkik View Post
Click the image to open in full size.[IMAGE]
[image]Facebook[/image]
[image]Facebook[/image]
[image]Facebook[/image]
[image]Facebook[/image]
[image]Facebook[/image]
[image]Facebook[/image]
can anybody tell me how to uplad the immage........
  Reply With Quote
Old 14th September 2012, 04:55 PM   #22
Mooly is offline Mooly  United Kingdom
diyAudio Moderator
 
Mooly's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Like this,

Too add a photo,
First click "go advanced" in the box below the "quick reply" message box. Doesn't matter if you decide half way through a message to do that, it carries it foward.

Then click "Manage attachements"
Click browse in the first box at the top and find your picture. Repeat for any more pictures.
Click upload... a message appears "uploading"
When complete, scroll down to the bottom of page and click "close this window"

The pictures should now be attached and when you post will appear. I don't think they show in message preview... they never used to anyway.

Make sure your pics aren't too big, a couple of 100k is plenty, and many object when they are massive and it alters the margins
It tells you in the attachments window what max sizes are allowed.

__________________
-------------------------------------------------------
Installing and using LTspice. From beginner to advanced.
  Reply With Quote
Old 20th September 2012, 05:48 AM   #23
rahkik is offline rahkik  India
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2011
Default P68

Attachment 302238

Attachment 302242


THE TRACKS ARE NOT PROPER AND PCB IS WRONG DON'T ATTEMPT IT...........
I UPLOAD RIGHT PCB AS SOON AS POSSIBLE ..................
Attached Images
File Type: jpg 578467_430384873665621_620413273_n.jpg (51.3 KB, 118 views)
File Type: jpg 578467_430384886998953_673826575_n.jpg (62.0 KB, 127 views)
File Type: jpg 578467_430384890332286_343642406_n.jpg (58.5 KB, 121 views)

Last edited by rahkik; 20th September 2012 at 05:59 AM. Reason: LINK
  Reply With Quote
Old 20th September 2012, 06:01 AM   #24
rahkik is offline rahkik  India
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2011
THANKS Mooly FOR YOUR GUIGENCE.........
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
300W P.A. amp drummer_Dave Solid State 4 19th February 2009 11:45 PM
300w rms amp leander Parts 1 8th September 2005 10:43 AM
300w mos-fet amp raszvan Solid State 15 27th April 2005 12:20 AM
300w sub amp help zoki_g Solid State 3 1st May 2003 11:49 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 03:37 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2