Power Amp Board Identification - Page 2 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 16th February 2009, 10:58 AM   #11
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2008
Thanks very much.

My e-mail
sidsparks58@yahoo.co.uk
  Reply With Quote
Old 17th February 2009, 07:39 AM   #12
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2008
Craig, got the schematic and layout that you e-mailed.

Thanks very much.
  Reply With Quote
Old 29th January 2010, 09:15 PM   #13
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2010
I know this is an old thread, but I'm in need of schematics and layout for a Crate PCM-6, and perhaps a thermal switch... Please send me what you have,and any help much appreciated.
rgreene@fairpoint.net

Thanks!
  Reply With Quote
Old 30th January 2010, 10:07 AM   #14
diyAudio Member
 
tiefbassuebertr's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: D-55629 Schwarzerden
here a download aera for this schematic:
Diagrama/Manual Crate CRATE PCM-6+8+8D
  Reply With Quote
Old 30th January 2010, 02:38 PM   #15
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2010
Default Thank you, but

Unfortunately, that site is in a foreign language (to me), and it is a pay site, so I think I'll wait to see what other sources come up....
  Reply With Quote
Old 30th January 2010, 04:39 PM   #16
llwhtt is offline llwhtt  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: SoCal
You have mail!!!!

Craig
  Reply With Quote
Old 30th January 2010, 06:55 PM   #17
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2010
Thanks Craig!
  Reply With Quote
Old 4th November 2010, 11:23 PM   #18
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Northwest Georgia
I have one of these Crate units and Ive been looking for schematics for it.

The 1/4 amp fuse on the power amp board was blown. I replaced it and it did not blow but it has issues.

It seems to have an issue with the E.Q. portion. I can route the signal to the pwr amp in and it plays fine. Otherwise its a very crackled up sound. The effects send only produces a hum.

Any suggestions will be greatly appreciated!
  Reply With Quote
Old 5th November 2010, 12:23 AM   #19
llwhtt is offline llwhtt  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: SoCal
Monsteranus,

Send me your email and you'll have the schematic.

Craig
  Reply With Quote
Old 5th November 2010, 08:06 PM   #20
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Northwest Georgia
Thanks Craig!
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Power Amp PSU Board (for e.g. LYNX Amp) Jan Dupont Group Buys 462 4th September 2009 12:31 PM
Tube power supply for repeater? identification help gain wire Everything Else 5 16th March 2007 03:43 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:00 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2