diyAudio

diyAudio (http://www.diyaudio.com/forums/)
-   Solid State (http://www.diyaudio.com/forums/solid-state/)
-   -   Ground loop ML320s and BAT VK600SE (http://www.diyaudio.com/forums/solid-state/137917-ground-loop-ml320s-bat-vk600se.html)

bebo60 4th February 2009 08:59 AM

Ground loop ML320s and BAT VK600SE
 
I have this bloody BBBbzzzz! (BAT new entry in my stereo) what can I do?
Thanks
Bebo60

h_a 4th February 2009 09:38 AM

Too little information, Sir ;)

In any case you can try to reshuffle your power chord plugs, try to connect the two pieces of problematic gear into the same outlet.

Have fun, Hannes

bebo60 4th February 2009 09:56 AM

Quote:

Originally posted by h_a
Too little information, Sir ;)

In any case you can try to reshuffle your power chord plugs, try to connect the two pieces of problematic gear into the same outlet.

Have fun, Hannes

hI!
AS YOU KNOW THE BAT IS FULL BALANCED AND IT HAS 2 POWER CORD, RIGHT NOW PRE A POWER A. ARE PLUGED IN THE SAME OUTLET , I CHANGED POWER CORDS, THE FASE I DO NOT HAVE ANYMORE IDEAS!! THE bbbBBZZZ STILL THERE I'M MISSING THE SILENT ON MY OLD ML 332!!!
BEBO

h_a 4th February 2009 10:02 AM

I'm sorry, in this case I'm running out of ideas that do not involve opening your precious hardware.

Maybe some other fellow has more experience with ground loops in commcercial stuff.

Have fun, Hannes


All times are GMT. The time now is 08:16 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio


Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2