Llano CAS 300 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 27th September 2008, 03:56 PM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Aug 2001
Location: Baltimore
Send a message via Yahoo to Penguin
Question Llano CAS 300

I have two of these beasts, I use them to drive a pair of Soundlab A1s in a vertical biamp configuration. One of them self destructed, and got fixed by a local shop, but they biased in a very low AB, the other still runs at about 50F above ambient while this one is dead cold to the touch...the question is, does any of you know how to adjust the bias in this thing, There are two multi turn pots on a small circuit board....why two? Anyway any help would be greatly appreciated...since i have the other i can measure things to make sure they are the same but without a circuit diagram, i have no clue what is what.

Thank you in advance


dee
;-D
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 12:48 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2