Quadraflex 575 issue--Answers anyone? - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 19th August 2008, 05:25 PM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Aug 2008
Default Quadraflex 575 issue--Answers anyone?

I have a Quadraflex 575 stereo amp that I got from my dad recently and I am having an issue with the external fuse blowing out every time it is turned on (I went through a couple to figure this out). The internal fuses are fine, could it be that something isn't grounded right? Or is it something deeper?
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Quadraflex schematics or s/m? John Durbin Solid State 0 6th April 2008 09:57 PM
Fixed my Quadraflex 650FET R receiver rhtatro Solid State 0 25th April 2007 02:41 AM
Quadraflex Reference 650fet R service manual rhtatro Solid State 0 30th March 2007 11:41 PM
Looking for answers JamesBob02 Everything Else 2 2nd March 2007 08:27 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 03:34 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2