Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 31st July 2008, 09:36 PM   #1
jeesus is offline jeesus  Finland
diyAudio Member
 
Join Date: May 2008
Default radio problem

I bought radio and it sounds bad.
schematic
It turns sine wave into this kind of wave. Is one of output transistors broken?
__________________
eestš ja takaa
  Reply With Quote
Old 1st August 2008, 10:00 AM   #2
jeesus is offline jeesus  Finland
diyAudio Member
 
Join Date: May 2008
Problem solved.
__________________
eestš ja takaa
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with hobbie FM Radio transmitter bmattias Everything Else 4 19th August 2008 05:51 PM
Odd Amplifier/Radio Interference Problem normalicy Car Audio 5 5th July 2008 05:59 AM
Problem with Panasonic CQ-C5300N Car Radio JoergST Car Audio 4 13th April 2008 06:59 PM
Radio problem on noninverted GC??? 5150ed Chip Amps 2 17th August 2006 02:25 PM
Sony MDX-C6500R radio problem Bgt Car Audio 7 22nd July 2006 08:51 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 07:29 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2