quad advice required - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 28th July 2008, 10:14 PM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Feb 2008
Default quad advice required

i have been given a replica quad 606 to look at and the amp powers up ok but there is no audio output to the loud speaker I have looked for signs of burning corosion and there is none. Can someone point me in the direction of tests to do on this amp because it will be nice to get working and i bet it's a suprisingly simple solution and i should mention that the builder fitted it with a master volume so please advise
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Quad II Advice injectordynamic Tubes / Valves 0 27th December 2008 10:07 AM
Phono input advice required Satboy Analogue Source 3 24th February 2007 05:02 AM
Advice required on Over-Temperature/ Fan Failure detector. pinkmouse Solid State 12 2nd April 2005 10:07 PM
Quad bandpass subwoofer design need advice! DJFUTILE Multi-Way 6 29th March 2005 07:32 AM
Upgrade advice - general and specific (Quad 33/303) trydecaf Solid State 0 8th February 2005 11:04 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:29 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2