LTC Library Problem - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 29th June 2008, 12:52 AM   #1
Bonsai is offline Bonsai  Taiwan
diyAudio Member
 
Bonsai's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Taipei, Taiwan
Default LTC Library Problem

I got a new laptop a few months ago and downloaded SwitchCADIII from the LTC website.

However, when I try to add new models to the existing library's, it says 'access denied'. This is not a problem I had previously.

Has anybody else picked up this problem?

BTW, my PC is running on Vista, my previous one on Windows XP. I note that under Vista, the Help menu does not work either. I am set up as the administrator.

I reinstalled SwitchCADIII - no joy - problem persists.

__________________
bonsai
Amplifier Design and Construction for MUSIC! http://hifisonix.com/
  Reply With Quote
Old 29th June 2008, 01:46 AM   #2
mlloyd1 is offline mlloyd1  United States
diyAudio Member
 
mlloyd1's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: illinois
i got a new laptop last week and had this same problem.
i am logged in as admin also. still had to do the following:
only if i first right click on the icon to run LTC, choosing "run as admin" to start LTC, then i could do everything (messing about with with libraries and updating the program, for example) that i could previously do in XP os.

yuk ...

mlloyd1
  Reply With Quote
Old 29th June 2008, 02:26 AM   #3
Bonsai is offline Bonsai  Taiwan
diyAudio Member
 
Bonsai's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Taipei, Taiwan
Excellent - its worked.

Thank you

__________________
bonsai
Amplifier Design and Construction for MUSIC! http://hifisonix.com/
  Reply With Quote
Old 29th June 2008, 02:44 AM   #4
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Default Re: LTC Library Problem

Quote:
Originally posted by Bonsai
I got a new laptop a few months ago and downloaded SwitchCADIII from the LTC website.

However, when I try to add new models to the existing library's, it says 'access denied'. This is not a problem I had previously.

Has anybody else picked up this problem?

BTW, my PC is running on Vista, my previous one on Windows XP. I note that under Vista, the Help menu does not work either. I am set up as the administrator.

I reinstalled SwitchCADIII - no joy - problem persists.


I got a new laptop a couple of months ago and specifically made sure that I got it with XP. Sounds like I made the right decision :-)

Cheers,
Bob
  Reply With Quote
Old 29th June 2008, 04:21 AM   #5
mlloyd1 is offline mlloyd1  United States
diyAudio Member
 
mlloyd1's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: illinois
Default Re: Re: LTC Library Problem

indeed you did.
i've had mine only a week. if the price wasn't so good, i'd return it.
that "PC versus MAC" commercial where PC is having a group therapy session about OS is dead on.
if i find enough XP drivers for the hardware, i'll reload it.
and i'm a lookin ...

mlloyd1

Quote:
Originally posted by Bob Cordell
I got a new laptop a couple of months ago and specifically made sure that I got it with XP. Sounds like I made the right decision :-)

Cheers,
Bob
  Reply With Quote
Old 29th June 2008, 05:49 PM   #6
diyAudio Member
 
Join Date: Sep 2006
Default Re: Re: Re: LTC Library Problem

Quote:
Originally posted by mlloyd1
indeed you did.
i've had mine only a week. if the price wasn't so good, i'd return it.
that "PC versus MAC" commercial where PC is having a group therapy session about OS is dead on.
if i find enough XP drivers for the hardware, i'll reload it.
and i'm a lookin ...

mlloyd1


Yes, I love that commercial. Why can't Microsoft get it right for once when they release a new OS? You would think that they would do oodles of beta testing and not let an embarrassment like VISTA out the door before at least most of the stupid stuff was fixed.

Cheers,
Bob
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Eagle Library for OPT? torrence Tubes / Valves 0 16th May 2009 10:36 AM
PCB123 Layout library with TO-264 juliorz Parts 0 22nd August 2008 07:51 AM
To-220 9-pin library? DigitalJunkie Parts 0 14th August 2007 02:04 AM
Tube library batinal Tubes / Valves 4 20th April 2006 11:34 PM
TO-220-11 library for expresspcb? rs1026 Chip Amps 7 13th February 2006 08:34 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 03:07 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2