Yamaha dsp a 1000 amp update - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 28th March 2008, 05:32 PM   #1
diyAudio Member
 
homertooties's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: suffolk
Default Yamaha dsp a 1000 amp update

Hello all just updating have disconnected the poweramps completely
from amp still does same..

Could it be the memory capacitor?
or digital?

Thankyou in advance
__________________
if you strip it for parts keep them for years as soon as you get rid you will want them .....................
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
yamaha mx-1000 moeskoeri Solid State 6 29th July 2013 04:54 AM
yamaha mx 1000 neilstar Solid State 3 25th June 2009 10:53 AM
Yamaha PM 1000 power +44v??? PJdiy Power Supplies 1 25th February 2008 05:15 PM
Yamaha MX-1000 Power Amp Lubulwa Solid State 0 23rd December 2007 03:15 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 02:32 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2