Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 24th January 2008, 02:02 PM   #1
Wizard is offline Wizard  China
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: Dong Guan
Send a message via MSN to Wizard
Exclamation About NAD S200 R channel is no work!help...

My friend's NAD s200 power amp, R channel is no work!
The relay is OK,the power is OK..
If open the amp,begin any hours(anytime about 3hours) is OK,the sound is natural,after this any hours the R channel is no work,the relay is still close...
And confirm this PCB has problem...
Attached Images
File Type: jpg galery1.jpg (96.8 KB, 71 views)
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NAD S200 SilverLine POWER AMP. cartman Solid State 25 20th October 2009 03:30 PM
Put amp in chassis, then, right channel doesn't work! ambience exists Tubes / Valves 11 4th August 2008 10:30 PM
About the NAD s200 bal-input not balance? Wizard Solid State 0 12th May 2007 07:11 PM
Counterpoint SA100 one channel doesn´t work Orgonom Tubes / Valves 3 14th January 2007 04:21 PM
Right Channel on my amp doesn't work?? nicku1302 Solid State 2 29th November 2005 03:58 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 06:21 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2