Parasound HCA-1200 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 16th January 2008, 07:02 PM   #1
Leon1 is offline Leon1  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2008
Post Parasound HCA-1200

I have found in one of the older chats that somebody had run accross problem of Parasound HCA-1200 being in stand-by all the time. I got this problem recently and would like to ask for help in fixing my amp. Please share your experince if you have any.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Parasound 1200 II left channel static and.... AJ Bertelson Solid State 34 11th February 2013 01:28 PM
parasound HCA-1206 (Tony at Parasound.com) ostie01 Solid State 1 10th July 2012 06:24 AM
Parasound HCA-1200 schematic ? promitheus Solid State 13 16th July 2010 02:19 AM
Parasound HCA-1200 Rod Solid State 0 21st November 2006 07:32 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:56 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2