Exposure RC21 faulty - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 3rd November 2007, 10:01 AM   #1
chlo is offline chlo  United Kingdom
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: London
Default Exposure RC21 faulty

Dear all,

my amp not working properly, when using some input selector( Ax1, ax2,Cd, ..) just one (left) chanel working and other compleletly no sound, and few other inputs are working fine!. I really appreciate if anyone have any idea how to solve this problem or a copy of schematic for this preamp.

thank you in advance.

Chl
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
exposure 3010 ericfe1975 Solid State 0 13th March 2009 01:07 AM
denom pma250 amp faulty,but no faulty parts found please help homertooties Solid State 1 7th December 2008 04:58 PM
exposure XXI gio_b Solid State 23 15th December 2007 11:14 AM
EXPOSURE X Integrated Amp Help arupg Solid State 3 21st February 2007 10:41 PM
Exposure 7 pre amp help hifienthusiast Solid State 7 28th March 2006 09:25 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:10 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2