TLX PS10 Subwoofer - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 18th October 2007, 02:28 PM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Oct 2007
Default TLX PS10 Subwoofer

I have a JBL TLX PS10 Subwoofer with no sound comming from it I have dowloaded the service manual with schematics. The area appears to be in the amplifier section the test voltage that I am getting at the K1 relay is supposed to be -540 mv I am only reading half of that any ideas, I still have not checked the transistors to see if they are shorted as that requires removing them from the circuit.
  Reply With Quote
Old 25th October 2007, 06:21 PM   #2
diyAudio Member
 
Join Date: Oct 2007
After replacing 2 diodes 1 large capacitor and the relay in the circuit this project was done and the subwoofer was working again.
  Reply With Quote
Old 25th May 2009, 05:07 AM   #3
diyAudio Member
 
Join Date: May 2009
Default JBL PS10

have you still got the service manual for the JBL TLX PS10?
could you email it to me?

Thanks
  Reply With Quote
Old 22nd March 2012, 05:22 AM   #4
diyAudio Member
 
Join Date: Dec 2010
Default tlx ps10 subwoofer

I have kind of the same problem, can you email schematic if you still have it
  Reply With Quote
Old 23rd February 2014, 04:44 PM   #5
keihin is offline keihin  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Aug 2005
Service manual link: http://akdatabase.org/AKview/albums/...ice_manual.pdf
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Welborne Terraplane Amp-PS10 HV Regulated PS Problems rjbaldwin Tubes / Valves 30 31st December 2010 05:05 PM
Looking for comments on Welborne Labs PS10 reg. HT supply WE91 Tubes / Valves 10 15th January 2008 11:48 PM
FS: Chip Amp Kit (High end parts) and Marchard XM1(2x) with PS10 Destroyer OS. Swap Meet 0 1st December 2006 11:37 PM
Subwoofer crossover / subwoofer module design derMichi Subwoofers 4 20th April 2006 11:31 AM
how to connect a non powered subwoofer to a stereo system without a subwoofer output JSD777 Multi-Way 4 20th September 2005 04:19 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 05:47 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2