Tehnics SA-5350 Bias(?) adjustment... - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12th October 2007, 05:34 PM   #1
r221b is offline r221b  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Jul 2007
Default Tehnics SA-5350 Bias(?) adjustment...

I just acquired a Technics SA-5350 receiver with a blown channel. I've fixed that (transistor and 2 resistors) and would like to reset the bias adjustment. I'm assuming it's a bias adjustment.... One pot on each power amp board. Unfortunately I have no schematic or service manual. Anyone here have any info to share? Much thanks in advance......
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BOZ bias adjustment help rtate Pass Labs 16 11th July 2008 07:04 PM
KT88 Bias Adjustment batinal Tubes / Valves 7 20th May 2006 05:16 AM
Bias adjustment question n0plb Tubes / Valves 20 5th May 2005 01:21 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:26 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2