Carver M500t troubleshooting - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Solid State

Solid State Talk all about solid state amplification.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 26th June 2007, 03:09 AM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2007
Default Carver M500t troubleshooting

I have a Carver M500t amp that i'm using to drive maggies. At about 10 watts power level as indicated on the meters the amp sags and flutters. It affects both channels, so I've been told it should be a power supply problem. I do have the service manual, but it is more applicable to setting the bias and such, and not very useful for troubleshooting. Any help would be appreciated.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Carver M500t repairs in Canada? Tallman Solid State 12 12th January 2009 09:45 PM
Carver M500t Speaker Posts jazzhowell Solid State 1 31st May 2008 12:33 AM
troubleshooting zv9 neil_kaye Pass Labs 6 13th April 2007 09:57 PM
troubleshooting my new dac DaKi][er Digital Source 25 18th July 2005 09:00 AM
Troubleshooting hum zoobie Solid State 0 23rd May 2003 06:47 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:31 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2