Go Back   Home > Forums > >
Home Forums Rules Articles diyAudio Store Blogs Gallery Wiki Register Donations FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Solid State Talk all about solid state amplification.

Yamaha AX1050
Yamaha AX1050
Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 28th May 2007, 11:02 AM   #1
Hayden is offline Hayden  Australia
diyAudio Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Mackay Australia
Default Yamaha AX1050

Hi guys
I have a question you maybe able to answer.
I have a Yamaha AX1050 amp it only works on pure direct and it has low audio I did bridge the main and the pre-out to no avail, It had some bad solder joints I went over the ones I could see without pulling it all apart and it still doesnít work.

Question: does it sound like a fault or something stupid like a setting?

Thanks for your time people
  Reply With Quote
Old 28th May 2007, 03:10 PM   #2
destroyer X is offline destroyer X  Brazil
diyAudio Member
 
destroyer X's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Recife - Brasil Northeast
Default Question not clear to me...can you formulate once more, with more details...


Your tone controls... are they working?

Only by passed using the direct switch?.....no tone controls?

Inform with more details...your post is already visited by many guys...you can see by the number of hits... and no one entered, i think, because doubts about what you really want.

I am sure people want to help you...but we need you to provide details.

regards,

Carlos
__________________
Dx unbeatable amplifiers; https://www.youtube.com/watch?v=u4tGBiqMnzQ
  Reply With Quote
Old 29th May 2007, 01:20 AM   #3
Leolabs is offline Leolabs  Malaysia
diyAudio Member
 
Leolabs's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Bukit Mertajam
Send a message via MSN to Leolabs
Bad signal coupling caps???
  Reply With Quote
Old 29th May 2007, 12:50 PM   #4
Hayden is offline Hayden  Australia
diyAudio Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Mackay Australia
I got given the amp, and the volume light is blinking that means its muted? Which explains the bleed through when I turn it up full but the only thing is I donít have a remote.
Iíll keep you posted when I find a way to un mute it maybe a Logitech Harmony remote will do it.
  Reply With Quote

Reply


Yamaha AX1050Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Yamaha AX-930 jleaman Analogue Source 6 21st November 2010 11:43 AM
Yamaha RX-777 quasi Solid State 4 15th November 2007 12:58 PM
yamaha ns m-50 RogerG Solid State 13 24th March 2007 12:10 AM
Yamaha A-550 angel Solid State 4 18th January 2006 01:22 AM
Yamaha CDX-490 newbie123 Digital Source 1 3rd December 2005 03:31 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 06:51 PM.


Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
Resources saved on this page: MySQL 16.67%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2017 diyAudio
Wiki