Go Back   Home > Forums > >
Home Forums Rules Articles diyAudio Store Blogs Gallery Wiki Register Donations FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Site Announcements Updates to the forums will be displayed here.

diyAudio will be down this Sunday/Monday for upgrades
diyAudio will be down this Sunday/Monday for upgrades
Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 14th July 2017, 12:25 AM   #41
Jason is offline Jason  Australia
:)
diyAudio Administrator
 
Jason's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Melbourne
diyAudio will be down this Sunday/Monday for upgrades
I think either the Wiki developer or VBSEO developer is working on some fixes at the moment "on the fly" live on the forum as the link structure has been changed (temporarily), so hang tight... I will post an update soon.
  Reply With Quote
Old 14th July 2017, 12:26 AM   #42
rotaspec is offline rotaspec  New Zealand
diyAudio Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Nelson, NZ
If it is any help (same message from tubes-valves forum), the http address of the forum has changed from:
http://www.diyaudio.com/forums/tubes-valves/
(dead link)
to
http://www.diyaudio.com/forums/forum5/
(valid link)

Appears to just be a path problem.
  Reply With Quote
Old 14th July 2017, 01:10 AM   #43
Jason is offline Jason  Australia
:)
diyAudio Administrator
 
Jason's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Melbourne
diyAudio will be down this Sunday/Monday for upgrades
This issue should now be resolved. Also clicking on the logo now takes you to the true front page (as it used to).
  Reply With Quote
Old 15th July 2017, 09:13 AM   #44
Jason is offline Jason  Australia
:)
diyAudio Administrator
 
Jason's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Melbourne
diyAudio will be down this Sunday/Monday for upgrades
  1. Wiki is back up and upgraded to the latest version. I'm working on restoring the old link structure as the SEO friendly link structure is not currently operational.
  2. Have spent several days working on creating a nice static archive of the Gallery, that will be up shortly.
  Reply With Quote
Old 15th July 2017, 10:59 AM   #45
wintermute is offline wintermute  Australia
just another
diyAudio Moderator
 
wintermute's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Sydney
diyAudio will be down this Sunday/Monday for upgrades
Thanks Once again Jason!
__________________
Any intelligence I may appear to have is purely artificial!
Some of my photos
  Reply With Quote
Old 15th July 2017, 11:28 AM   #46
irribeo is offline irribeo  Netherlands
diyAudio Member
 
Join Date: Apr 2013
Quote:
Originally Posted by Jason View Post
This issue should now be resolved. Also clicking on the logo now takes you to the true front page (as it used to).
Clicking on logo now brings me to "Forums" not to "Home", as it used to do.
  Reply With Quote
Old 15th July 2017, 11:57 AM   #47
wintermute is offline wintermute  Australia
just another
diyAudio Moderator
 
wintermute's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Sydney
diyAudio will be down this Sunday/Monday for upgrades
Hi irribeo, try a different browser. There is some odd caching going on. I was getting that as well and I switched to a different browser and it worked as it used to. Came back to my normal browser and it then worked as expected.

I'm still getting the forums on my phone using Chrome though. The only thing that fixes that (temporarily) is opening an incognito tab. It's a weird one!

Tony.
__________________
Any intelligence I may appear to have is purely artificial!
Some of my photos
  Reply With Quote
Old 15th July 2017, 12:11 PM   #48
irribeo is offline irribeo  Netherlands
diyAudio Member
 
Join Date: Apr 2013
Yes indeed Edge was normal, logo goes to index. After opening Chrome again logo now also goes to index again. Computers are fun
  Reply With Quote
Old 15th July 2017, 01:01 PM   #49
wintermute is offline wintermute  Australia
just another
diyAudio Moderator
 
wintermute's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Sydney
diyAudio will be down this Sunday/Monday for upgrades
Hi Jason, I think that *some* post links are messed up. I just tried to create a link to an earlier post in my thread and it is going to a completely different post.

This From LM317 to LT3080 an LTSpice Journey should be going to post #4 but it is actually going to (almost) post #16

I've noticed it on other threads as well. I was going to do an example to post 5 in this thread, but that works

edit: typical, it seems to be browser dependent. I just tried chrome and it links properly (but the inline images are broken). In waterfox the link goes to the wrong post, but when I scroll back the inline images are fine... Gremlins!!
edit: duh.. I wasn't logged in with Chrome and apparently images don't show if you aren't logged in!
edit3: It seems (for me) chrome is the only browser that works properly. I think it may be an image rendering related issue. I upgraded waterfox from 53.0 to 54.1 and it now lands on a different post. ie and pale moon also don't go to the correct post.

Tony.
__________________
Any intelligence I may appear to have is purely artificial!
Some of my photos

Last edited by wintermute; 15th July 2017 at 01:24 PM. Reason: typical.. & duh.
  Reply With Quote
Old 15th July 2017, 02:54 PM   #50
1audio is offline 1audio  United States
diyAudio Member
 
Join Date: Mar 2004
Location: SF Bay Area
diyAudio will be down this Sunday/Monday for upgrades
With the server getting lots of changes its important to fully refresh the browser often. Usually control-F5 will do it on Windoze. Restarting the browser won't.
__________________
Demian Martin
Product Design Services
  Reply With Quote

Reply


diyAudio will be down this Sunday/Monday for upgradesHide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
pcX's CYBER Monday + AUDIO COLLECTION Clear-Out + LAST DAY: 25% Off ALMOST Everything PCXstaff Parts Connexion 0 30th November 2015 05:21 PM
Jack Layton die this monday early morning gaetan8888 The Lounge 1 22nd August 2011 10:05 PM
alpair 6 + 10 gen 2, availiable Monday norman bates Full Range 2 18th September 2010 09:46 AM
Tang Band W3-1364SA -- Cyber Monday Deal chuyler1 Full Range 8 11th January 2010 06:30 PM
Monday Night Excess kelticwizard The Lounge 0 1st October 2006 08:42 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 07:32 PM.


Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
Resources saved on this page: MySQL 15.00%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2018 diyAudio
Wiki