Go Back   Home > Forums > >
Home Forums Rules Articles diyAudio Store Blogs Gallery Wiki Register Donations FAQ Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

SMPS Noise Problem
SMPS Noise Problem
Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 13th November 2006, 02:33 PM   #1
rejithcv is offline rejithcv  India
diyAudio Member
 
Join Date: Oct 2006
Send a message via Yahoo to rejithcv
Default SMPS Noise Problem

Experiencing noises while driving an SMPS amplifier using generator. The voltage ouput of the generator is normal. Does anybody know the reason behind this?? Pls reply...
  Reply With Quote

Reply


SMPS Noise ProblemHide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SMPS Noise microsim444 Everything Else 23 20th December 2008 07:11 AM
Noise with SMPS and T-amp mod ghisdal Class D 1 27th February 2007 05:59 AM
SMPS noise problem Nuuk Digital Source 8 4th July 2006 02:02 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 12:02 PM.


Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
Resources saved on this page: MySQL 16.67%
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2017 diyAudio
Wiki