Z906 Logitech Problem Help!!! - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Power Supplies

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 5th December 2014, 11:10 AM   #1
manojtm is offline manojtm  India
diyAudio Member
 
manojtm's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Default Z906 Logitech Problem Help!!!

Hi All,
Anyone knows the parts and tracks pls help or upload a good working smps photo for to know the tracks and parts

Regards
MANOJ
Attached Images
File Type: jpg Z906 Burned SMPS4.JPG (913.7 KB, 47 views)
File Type: jpg Z906 Burned SMPS3.JPG (923.1 KB, 44 views)
File Type: jpg Z906 Burned SMPS2.jpg (875.9 KB, 41 views)
File Type: jpg Z906 Burned SMPS.JPG (879.1 KB, 42 views)
  Reply With Quote
Old 10th May 2015, 07:09 PM   #2
diyAudio Member
 
Join Date: Apr 2009
got same problem,is it fixed ?
im from hyd
  Reply With Quote
Old 12th May 2015, 05:55 AM   #3
manojtm is offline manojtm  India
diyAudio Member
 
manojtm's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Hi Kiran,

Yes i fixed the problem.I change the diode (both one)

Regards
MANOJ
  Reply With Quote
Old 12th May 2015, 06:02 AM   #4
diyAudio Member
 
Join Date: Apr 2009
Thanks for your reply .
did you fixed it yourself ?
or is it got repaired by someone else .
do you any contacts in hyderabad?
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need help with Logitech Z906 console Danju Chip Amps 0 9th July 2013 04:54 PM
Logitech Help! liamstears Chip Amps 0 26th October 2012 09:44 PM
LOGITECH Z 560 Problem! boia Solid State 6 30th April 2012 09:47 PM
Logitech Z680 toroidal power problem? RavenPhoenix Chip Amps 30 5th March 2012 11:12 PM
Logitech Z680 left front channel problem wookieloou Chip Amps 0 10th December 2010 03:53 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 10:14 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2015 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2