SSLV1.1 builds & fairy tales - Page 97 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Power Supplies

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 5th February 2012, 08:35 PM   #961
diyAudio Member
 
merlin el mago's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Catalonia - Europe
I checked also RS before to ask help, thanks.
  Reply With Quote
Old 5th February 2012, 08:42 PM   #962
diyAudio Member
 
merlin el mago's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Catalonia - Europe
Changed the 3 TO-92 (two sk117gr + 1 BC550C) still 0Vout & still two red LEDs don't lit.

Last edited by merlin el mago; 5th February 2012 at 08:56 PM.
  Reply With Quote
Old 5th February 2012, 10:01 PM   #963
Salas is offline Salas  Greece
diyAudio Chief Moderator
 
Salas's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Athens-Greece
Change the output Mosfet also. Its a practical thing, inspect well.
  Reply With Quote
Old 6th February 2012, 02:17 PM   #964
diyAudio Member
 
merlin el mago's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Catalonia - Europe
Changed output mosfet, Vref red LEDs don't lit, 0Vout, smoke R306 3R9.
  Reply With Quote
Old 6th February 2012, 02:45 PM   #965
diyAudio Member
 
acidbrain's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Groningen
r306 =270r ?
  Reply With Quote
Old 6th February 2012, 04:10 PM   #966
diyAudio Member
 
merlin el mago's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Catalonia - Europe
Quote:
Originally Posted by merlin el mago View Post
Changed output mosfet, Vref red LEDs don't lit, 0Vout, smoke R306 3R9.
Sorry I did a mistake instead R306 is R301.
  Reply With Quote
Old 6th February 2012, 04:13 PM   #967
diyAudio Member
 
merlin el mago's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Catalonia - Europe
Changed Q302, Q301 & burned resistor R301. Now is working OK +45Vout solid as a rock. With R301 3R9 I got 250mA are enough to power the two channels of my Simplistic NJFET RIAA?
  Reply With Quote
Old 6th February 2012, 04:24 PM   #968
vgeorge is offline vgeorge  Greece
diyAudio Member
 
vgeorge's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: poros island
Looks enough to me.
__________________
"Without deviations from the norm, progress is not possible" - Frank Zappa
  Reply With Quote
Old 6th February 2012, 04:36 PM   #969
diyAudio Member
 
merlin el mago's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Catalonia - Europe
Thanks george.
  Reply With Quote
Old 6th February 2012, 08:22 PM   #970
diyAudio Member
 
merlin el mago's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Catalonia - Europe
Default one reg. two loads

I want to connect one reg for two loads, it's correct the attached schematic?
Attached Images
File Type: jpg 1 reg. 2 loads.jpg (152.6 KB, 232 views)
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GB Thread for Salas SSLV1.1 BiB shunt reg Tea-Bag Group Buys 1482 15th October 2014 04:31 PM
WTB : Salas SSLV1.1 BiB shunt CaNNA3IS Swap Meet 1 24th November 2013 09:43 AM
FS : 2 x Salas SSLV1.1 BiB PCB + 6 x IRF MiniKits korben69 Swap Meet 6 2nd July 2013 09:32 AM
Some VX.2 Builds CSS/XBL CSS 0 11th April 2013 05:34 PM
so who here builds amps amp builder jb Tubes / Valves 29 15th July 2005 08:23 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 02:22 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2