SSLV1.1 builds & fairy tales - Page 96 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Power Supplies

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 5th February 2012, 07:47 PM   #951
diyAudio Member
 
merlin el mago's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Catalonia - Europe
So as dummy load I need 1K 2W for one channel, for two channels 500R 4W?

Last edited by merlin el mago; 5th February 2012 at 07:50 PM.
  Reply With Quote
Old 5th February 2012, 07:48 PM   #952
Salas is offline Salas  Greece
diyAudio Chief Moderator
 
Salas's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Athens-Greece
Yes, you calculated on the wrong scale.
  Reply With Quote
Old 5th February 2012, 07:55 PM   #953
Salas is offline Salas  Greece
diyAudio Chief Moderator
 
Salas's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Athens-Greece
1K for two channels. 2K for one. 4W, 2W.
  Reply With Quote
Old 5th February 2012, 08:03 PM   #954
diyAudio Member
 
merlin el mago's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Catalonia - Europe
With 1K 5W as dummy load 0Vout, I tried trimmer max & min, still two red LEDs don't lit
  Reply With Quote
Old 5th February 2012, 08:07 PM   #955
Salas is offline Salas  Greece
diyAudio Chief Moderator
 
Salas's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Athens-Greece
See what you burned when you overloaded it. Most suspicious the 3 TO-92s in the row and the output Mosfet.
  Reply With Quote
Old 5th February 2012, 08:11 PM   #956
diyAudio Member
 
merlin el mago's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Catalonia - Europe
Q303, 304 & 305?
  Reply With Quote
Old 5th February 2012, 08:17 PM   #957
Salas is offline Salas  Greece
diyAudio Chief Moderator
 
Salas's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Athens-Greece
There are no others 3 in a row than those.
  Reply With Quote
Old 5th February 2012, 08:20 PM   #958
diyAudio Member
 
acidbrain's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Groningen
Did you jumper d301, led's in right position, is the pot okay ?
  Reply With Quote
Old 5th February 2012, 08:24 PM   #959
diyAudio Member
 
merlin el mago's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Catalonia - Europe
Yes it operate OK for 24Vout, I only change R103 for 6K8 & jumped D101
  Reply With Quote
Old 5th February 2012, 08:32 PM   #960
diyAudio Member
 
acidbrain's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Groningen
check remote sense cables or else complete error amp like Salas suggested.

I think...
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GB Thread for Salas SSLV1.1 BiB shunt reg Tea-Bag Group Buys 1469 16th August 2014 01:34 PM
WTB : Salas SSLV1.1 BiB shunt CaNNA3IS Swap Meet 1 24th November 2013 09:43 AM
FS : 2 x Salas SSLV1.1 BiB PCB + 6 x IRF MiniKits korben69 Swap Meet 6 2nd July 2013 09:32 AM
Some VX.2 Builds CSS/XBL CSS 0 11th April 2013 05:34 PM
so who here builds amps amp builder jb Tubes / Valves 29 15th July 2005 08:23 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 03:35 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2