Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Power Supplies

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 24th November 2012, 06:10 PM   #1921
qusp is offline qusp  Australia
diyAudio Member
 
qusp's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Brisbane, Australia
they dont look anything like auricap... they are yellow, but thats where the similarity ends. auricap have wax or potted sides in turquoise, red and black stranded leads and...auricap printed on them.

waiting for a bunch of the XO to get here, we got some in the radial and axial lead, so I will try on the SSLV as well
  Reply With Quote
Old 24th November 2012, 06:49 PM   #1922
Salas is offline Salas  Greece
diyAudio Chief Moderator
 
Salas's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Athens-Greece
Chinese MKT like those used in speaker kits maybe.
  Reply With Quote
Old 25th November 2012, 08:00 AM   #1923
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2006
Quote:
Originally Posted by qusp View Post
they dont look anything like auricap... they are yellow, but thats where the similarity ends. auricap have wax or potted sides in turquoise, red and black stranded leads and...auricap printed on them.

waiting for a bunch of the XO to get here, we got some in the radial and axial lead, so I will try on the SSLV as well
can you give a detail about that bunch of auricaps - can you offer 10 uF - 22 uF 200V old series without XO as they are cheaper
  Reply With Quote
Old 25th November 2012, 10:11 AM   #1924
qusp is offline qusp  Australia
diyAudio Member
 
qusp's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Brisbane, Australia
no not the old ones, only the 10uf XO, the old ones are cheaper because they arent made anymore and places are just getting rid of old stock while they can. shoot me a PM if you are interested, I may still be able to add to my order as I doubt its been shipped over the weekend. I think you would be pleasantly surprised.
  Reply With Quote
Old 25th November 2012, 02:27 PM   #1925
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2006
qusp pm sent
  Reply With Quote
Old 25th November 2012, 02:31 PM   #1926
qusp is offline qusp  Australia
diyAudio Member
 
qusp's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Brisbane, Australia
got it, will get back to you asap tonight
  Reply With Quote
Old 25th November 2012, 06:38 PM   #1927
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: sitting down
Greetings all,
I've got an interesting problem.

I built 2 bibs for a Buf3 dual mono.

Both bibs are identical builds to produce about 500ma at 5.25 v output.
On one of the bibs, no problem, I am driving the B3 perfectly with a constant 5.25 V with no drift. Problem is with the second bib, It seems to drift about .1v constantly when driving the Buf3. I also noticed from testing the bib that when I drive about less than 300ma, no problem with the drift. I get a constant 5.25 V. When I increase the consumption to more than 300ma, the drifting starts.

Any help would be greatly appreciated.
  Reply With Quote
Old 25th November 2012, 06:44 PM   #1928
diyAudio Member
 
merlin el mago's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Catalonia new Europe state
Your board have 3 LEDs only? Have you tryed one led more in the CCS?
  Reply With Quote
Old 25th November 2012, 07:00 PM   #1929
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: sitting down
board has 3 greens and 1 red

both are identical but one is not working well so I don't think the problem is from the build nor components used. I suspect a broken or burnt component but I don' have enough electronics knowledge to determine which one.
  Reply With Quote
Old 25th November 2012, 07:06 PM   #1930
Salas is offline Salas  Greece
diyAudio Chief Moderator
 
Salas's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Athens-Greece
Do the good and suspect one drive exactly the same type circuits with same cables?
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GB Thread for Salas SSLV1.1 BiB shunt reg Tea-Bag Group Buys 1427 Today 01:48 AM
WTB : Salas SSLV1.1 BiB shunt CaNNA3IS Swap Meet 1 24th November 2013 09:43 AM
FS : 2 x Salas SSLV1.1 BiB PCB + 6 x IRF MiniKits korben69 Swap Meet 6 2nd July 2013 09:32 AM
Some VX.2 Builds CSS/XBL CSS 0 11th April 2013 05:34 PM
so who here builds amps amp builder jb Tubes / Valves 29 15th July 2005 08:23 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 07:35 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2