IRF P-Channel problems - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Pass Labs

Pass Labs This forum is dedicated to Pass Labs discussion.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 22nd December 2006, 07:58 AM   #1
diyAudio Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: Netherlands'
Default IRF P-Channel problems

Hi

I read somewhere that the P-Channel types mosfets from IRF have some problems but canít find it anymore.
What are those problems and can I measure it myself.
Is that problem also for the IRF9610.
I have some SFP9610 is that a good replacement for a IRF9610 and does somebody now the sound difference.
Maybe someone has other suggestions for the 9610 brand.

Rob
  Reply With Quote
Old 22nd December 2006, 11:04 AM   #2
diyAudio Member
 
Join Date: Aug 2002
Location: Toronto, Canada
Hi Rob,

Were you thinking of Mr. Pass' mosfet testing article?

http://www.passdiy.com/pdf/mos.pdf

There are some comments on the IRFP9240 and
IRF9610 devices.

Cheers,
Dennis
  Reply With Quote
Old 22nd December 2006, 02:36 PM   #3
yup is offline yup
diyAudio Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: Atlanta, GA
I believe this is the thread you were referring to...

Transistor question: IRF9610 vs SFP9610?
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Creating 5.1 Multi Channel sound from 2 channel jenkrich Everything Else 5 1st September 2009 07:29 AM
2 Channel Amp problems wang_chi7 Car Audio 4 14th July 2006 08:09 AM
Problems with channel seperation jarros Class D 9 28th December 2005 06:52 PM
3-channel gainclone complete, but problems... cowanrg Chip Amps 20 15th December 2003 07:04 AM
My 4 channel car Amp distorting on 1 channel (large pics) MikeHunt79 Car Audio 9 3rd September 2003 06:41 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 10:32 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright ©1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2