Aleph DIY x100 and Wilson Audio-low impedance problem. - Page 2 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Pass Labs

Pass Labs This forum is dedicated to Pass Labs discussion.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 9th March 2006, 06:29 PM   #11
The one and only
 
Nelson Pass's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
It's worth noting that I was talking about original Alephs. The
Aleph-X type amplifiers have some of the same output current
lmitations, but do offer better apparent control.
  Reply With Quote
Old 9th March 2006, 06:36 PM   #12
lgreen is offline lgreen  United States
diyAudio Member
 
lgreen's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: San Diego, USA
Quote:
Originally posted by jacco vermeulen
Mr Green,
how high is the bias going to be on the JEG-4 ?
Somewhere around 5.5 amps per channel.
__________________
Retired from DIY (2010) but still lurking now and again. My DIY audio projects- PartTimeProjects.com.
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Wilson Audio - who has heard them? humanhuman Multi-Way 25 2nd May 2011 01:17 PM
Help needed: Firing up the Aleph-X100 Blitz Pass Labs 86 22nd September 2010 09:09 PM
Does Wilson Audio Know What They AreDoing? B4 Multi-Way 220 6th July 2006 05:59 PM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:48 AM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2