threshold sl10 - Page 2 - diyAudio
Go Back   Home > Forums > Amplifiers > Pass Labs

Pass Labs This forum is dedicated to Pass Labs discussion.

Please consider donating to help us continue to serve you.

Ads on/off / Custom Title / More PMs / More album space / Advanced printing & mass image saving
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12th January 2006, 12:00 AM   #11
Zen Mod is offline Zen Mod  Serbia
diyAudio Member
 
Zen Mod's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: ancient Batsch , behind Iron Curtain
mebbe is easiest way that you just send me that ugly and bad preamp for proper refurbishing;
you'll never see him again, and-you pay for shipping,off course.....

__________________
my Papa is smarter than your Nelson !
clean thread; Cook Book;PSM LS Cook Book;Baby DiyA ;Mighty ZM's Bloggg;Papatreasure;Papa... by Mighty ZM
  Reply With Quote
Old 12th January 2006, 12:10 AM   #12
Zen Mod is offline Zen Mod  Serbia
diyAudio Member
 
Zen Mod's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: ancient Batsch , behind Iron Curtain
now serious-give us some high res pics from inside and we will do smthng together
__________________
my Papa is smarter than your Nelson !
clean thread; Cook Book;PSM LS Cook Book;Baby DiyA ;Mighty ZM's Bloggg;Papatreasure;Papa... by Mighty ZM
  Reply With Quote
Old 12th January 2006, 12:52 PM   #13
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: drachten
He Choky I will try, but on the moment I got no digital camera, so that has to wait. But thanks anyway!
Grtz Teake.
  Reply With Quote
Old 22nd January 2006, 11:48 PM   #14
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: drachten
Hi there!
I got a problem with my threshold sl10.
One channel is louder, and I tried to change that with the pots on each channel but it won't work. Somebody can tell me what's wrong.

And again the question about the caps, the bigger ones are 470uF 25V and what about the smaller ones? Thanks Teake.
I realy like this amp and want to make it work proper, because I still find it sounds terrific. Thanks allready! Teake.
  Reply With Quote
Old 23rd January 2006, 12:02 AM   #15
Zen Mod is offline Zen Mod  Serbia
diyAudio Member
 
Zen Mod's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: ancient Batsch , behind Iron Curtain
Quote:
Originally posted by intense-tavda
Hi there!
I got a problem with my threshold sl10.
One channel is louder, and I tried to change that with the pots on each channel but it won't work. Somebody can tell me what's wrong.

And again the question about the caps, the bigger ones are 470uF 25V and what about the smaller ones? Thanks Teake.
I realy like this amp and want to make it work proper, because I still find it sounds terrific. Thanks allready! Teake.
It's hard to say what's problem from this distance ;(

dirty pot?
bad 47uF cap near OP in bad channel?

is it same when you use different inputs ,not just one?

regarding caps -where "smaller ones " are located ?

any pic?

you know-I don't have any SL10 in front of me

and I doubt that someone with one will read your questions.....


in any case-seems that you must borrow that digicam
__________________
my Papa is smarter than your Nelson !
clean thread; Cook Book;PSM LS Cook Book;Baby DiyA ;Mighty ZM's Bloggg;Papatreasure;Papa... by Mighty ZM
  Reply With Quote
Old 23rd January 2006, 10:31 AM   #16
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: drachten
He Choky!
Thanks I will try to get a camera. Grtz Teake.
  Reply With Quote
Old 25th January 2006, 04:00 PM   #17
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: drachten
he Choky some pics here!
Attached Images
File Type: jpg afbeelding 035.jpg (88.1 KB, 1103 views)
  Reply With Quote
Old 25th January 2006, 04:05 PM   #18
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: drachten
another one
Attached Images
File Type: jpg afbeelding 036.jpg (96.5 KB, 1108 views)
  Reply With Quote
Old 25th January 2006, 04:07 PM   #19
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: drachten
and another
Attached Images
File Type: jpg afbeelding 038.jpg (37.9 KB, 991 views)
  Reply With Quote
Old 25th January 2006, 04:09 PM   #20
diyAudio Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: drachten
again one
Attached Images
File Type: jpg afbeelding 041.jpg (76.7 KB, 975 views)
  Reply With Quote

Reply


Hide this!Advertise here!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
threshold SL10 - DC output pjmont Pass Labs 11 29th February 2012 07:26 AM
threshold sl10 donadi.tv Pass Labs 1 15th February 2008 04:25 PM
Threshold SL10 modified SL10User Pass Labs 10 28th September 2007 09:24 AM
Threshold sl10 fs intense-tavda Swap Meet 3 23rd December 2006 11:22 AM


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 05:04 PM.


vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999-2014 diyAudio

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2